Potrebujete pomoč? Našli jo boste tukaj.

Rečeno, storjeno.

Ni pomembno, kaj, in ni pomembno, kje: naš servis je sinonim za kakovost. Servis hišnih aparatov Bosch.

Enostavno. Varno. Podaljšana garancija.

S podaljšano garancijo boste lahko vaš hišni aparat Bosch brezplačno popravili tudi po tem, ko se izteče dveletna garancija proizvajalca – in sicer še nadaljnja tri leta.

Podaljšajte garancijo svojih aparatov

Registrirajte svoj aparat na strani MyBosch in izkoristite neverjetne prednosti.

Vse za vaš hišni aparat Bosch in še več: registrirajte svoj aparat in izkoristite številne izjemne prednosti. Veselite se podaljšane garancije, daril, najnovejših informacij, nasvetov in še veliko več.

Izberite svoj izdelek

V naših oddelkih za pomoč strankam nudimo strokovne nasvete o odpravljanju motenj in vzdrževanju vašega hišnega aparata: na lahko razumljiv način in z navodili, ki jim zlahka sledite, ter z želeno količino podrobnosti.

Spodaj boste našli seznam različnih produktnih skupin hišnih aparatov Bosch. S tem boste lažje našli in si prenesli ustrezna navodila za uporabo, poiskali enostavne rešitve, nasvete o čiščenju in negi ter mnoge druge strnjene informacije, ki vam bodo v pomoč pri vašemu specifičnemu aparatu Bosch.

S spodnjega seznama enostavno izberite ustrezno produktno skupino in poiščite informacije o vzdrževanju, čiščenju in popravilih vašega hišnega aparata Bosch.

Popravila, ki jih opravljajo Bosch strokovnjaki.

Naši inženirji niso tukaj le zato, da bi vam pomagali s strokovnimi popravili – ampak tudi z nasveti. Odkrijte številne načine, kako vam lahko Bosch pomaga pri reševanju tehničnih zagat.

Izvedite več

Imate vprašanja ali predloge? Sporočite nam jih.

Ne glede na to, ali potrebujete strokoven nasvet za vaše hišne aparate Bosch ali potrebujete pomoč pri težavi oziroma nam želite enostavno dati povratne informacije o naših izdelkih in storitvah – za vas smo na voljo od ponedeljka do sobote od 7:00 do 20:00 na telefonski številki 01 583 07 00.

Kontaktirajte Bosch

Podaljšajte garancijo

V obdobju po nakupu aparata lahko izkoristite ponudbo za podaljšanje garancije za vaš aparat Bosch. S podaljšano garancijo boste lahko vaš hišni aparat Bosch brezplačno popravili tudi po tem, ko se izteče dveletna garancija proizvajalca – in sicer še nadaljnja tri leta.

Izvedite več

Registrirajte se na spletni strani MyBosch

Na strani MyBosch odkrijte celoten potencial vašega hišnega aparata Bosch. Vaša registracija prek MyBosch prinaša celotno paleto ponudb, po zaslugi katerih bo vaša izkušnja z aparati Bosch še boljša, na primer posebne ponudbe in zabavne informacijske vsebine.

Izvedite več

Naročilo na newsletter

Naročite se na newsletter – hitro in enostavno. Prejeli boste koristne nasvete o vaših hišnih aparatih, novice o najnovejših ponudbah in izjemne promocije, ki bodo na voljo le naročnikom.

Naroči se

Servisna mesta

Poiščite najbližji pooblaščeni servis za gospodinjske aparate Bosch.

Servisna mesta (PDF)

Kontaktirajte nas

Na voljo smo vam od ponedeljka do sobote od 7:00 do 20:00, prek telefona ali spletnega obrazca.

01 583 07 00

Pomoč je že na poti

Dogovorite se za obisk serviserja ter datum in uro, ki vam ustrezata.

Servis hišnih aparatov Bosch

Izjemna pomoč strankam – pred in po nakupu.

Povejte vaše mnenje

Na podlagi anketnega vprašalnika želimo ugotoviti vaše zadovoljstvo s servisnimi storitvami Bosch. Sodelovanje v anketi je prostovoljno in anonimno. Izpolnite vprašalnik in delite vaše izkušnje z nami.