Nagrade za hišne aparate Bosch

Bosch zmagovalec Trusted Brand 2021

V letošnji raziskavi o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand je v kategoriji gospodinjskih aparatov že tretje leto zapored zmagala blagovna znamka Bosch.

Bosch zmagovalec Trusted Brand 2021

V letošnji raziskavi o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand je v kategoriji gospodinjskih aparatov že tretje leto zapored zmagala blagovna znamka Bosch.

Več

Brezkompromisna kakovost na testih poskrbi za najboljše rezultate. In zadovoljne stranke.

Hišni aparati Bosch nenehno dosegajo izjemne rezultate pri neodvisnih testih izdelkov. To ne predstavlja le potrditve za naše izjemne inženirje, ampak je hkrati tudi zagotovilo za vas, da izbirate brezkompromisno kakovost, tehnično dovršenost in popolno zanesljivost.

Aparati za pripravo hrane so številka 1 v Evropi.*

V kategoriji aparatov za pripravo hrane so: kuhinjski roboti (MUM), multipraktiki (MCM), stoječi mešalniki, palični mešalniki in ročni mešalniki.

Prinesi domov najboljše, prinesite aparate za pripravo hrane Bosch.

Več

Zmagovalci prihajajo iz Boscha.

Izvrstni rezultati blagovne znamke št. 1 na svetu** pri testu pomivalnih strojev Zveze potrošnikov Slovenije 4/2022.

  • Pomivalni stroj Bosch SMV6ZDX49E je prejel oceno dobro (76) na testu 15 vgradnih pomivalnih strojev ZPS 4/2022.
  • Pomivalni stroj Bosch SMS6ZCW42E je prejel oceno dobro (73) na testu 15 prostostoječih pomivalnih strojev ZPS 4/2022.
  • Pomivalni stroj Bosch SMV6ZCX00E je prejel oceno dobro (72) na testu 15 vgradnih pomivalnih strojev ZPS 4/2022.

Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

Pralno-sušilni stroj Bosch WNA13400BY je prejel oceno dobro (60) na testu 6 pralno-sušilnih strojev ZPS 2/2022.

Poglejte si WNA13400BY

Bosch zmagovalec Trusted Brand 2021

V letošnji raziskavi o zaupanju v blagovne znamke Trusted Brand je v kategoriji gospodinjskih aparatov že tretje leto zapored zmagala blagovna znamka Bosch.

Revija Reader’s Digest in Mladinska knjiga sta letos že štirinajstič podelila priznanja Trusted Brand blagovnim znamkam in osebnostim, ki jim Slovenci najbolj zaupamo. Nagrado so podelili v 32-ih kategorijah. Raziskava, ki jo je izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana, je potekala med bralci revije Reader’s Digest Slovenija in na reprezentativnemu vzorcu celotne populacije v Sloveniji.

V podjetju BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje smo priznanja zelo veseli, hkrati se tako uresničuje vizija ustanovitelja blagovne znamke – Roberta Boscha, ki je že pred več kot 130 leti izjavil: “Raje izgubim denar kot zaupanje.«

Vir: Euromonitor International Limited, količina prodaje, 2021

Bosch je številka 1 na svetu v kategoriji pomivalnih strojev.

Kakovosti in zmogljivosti, ki jih dobite s pomivalnim strojem Bosch ni mogoče zanikat. Zato smo bili imenovani blagovna znamka številka 1 po vsem svetu za pomivalne stroje* in vam še naprej prinašamo zanesljive in enostavne funkcije, ki jih potrebujete.

Evropska št. 1: ročni mešalnik za oživitev vaših idej.
*Evropska blagovna znamka št. 1: v kategoriji ročnih mešalnikov. *Vir: Euromonitor International Limited, Consumer Appliances 2021, BSH Hausgeräte GmbH v kategoriji Mešalniki, obseg prodaje enot v zahodni in vzhodni Evropi skupaj, podatki za 2020.

Evropska št. 1: ročni mešalnik za oživitev vaših idej.

Bosch je vodilna evropska blagovna znamka za ročne mešalnike. Uporabite ta vsestranski aparat, da naredite popolno testo za vsako priložnost, pa naj bo to pica, torta ali kolački. S številnimi priročnimi funkcijami in dodatki z lahkoto uresničite vse svoje kulinarične zamisli.

Zmagovalcev ne najdemo kar vsepovsod. Najdemo jih pri Boschu.

Ko kupujete nov hišni aparat, želite biti prepričani, da ste pravilno izbrali. Zato je dobro, da obstajajo neodvisni primerjalni testi. Poleg zadovoljnih strank so najboljši dokaz, da držimo našo obljubo glede kakovosti.

Dizajn vključuje več kot le lepo zunanjost.

Ne poskrbimo le za to, da je kakovost vidna in oprijemljiva, ampak izpopolnimo vsako podrobnost. Za hišne aparate, ki vas očarajo že v prvem trenutku in delujejo zanesljivo skozi celotno življenjsko dobo.

Vselej sijajen: naš vgradnji pomivalni stroj ActiveWater kar dvakratni zmagovalec.

Leta 2013 je naš 60 cm širok vgradni pomivalni stroj ActiveWater prejel tako nagrado Red Dot kot tudi nagrado iF Design Award.

Jasen rezultat: naši zmagovalni sesalniki na testih.

V sklopu nagrade iF Product Design Award so Boschevi modeli BGL35Move s svojim domiselnim dizajnom, kompaktno velikostjo, majhno težo in nizko porabo energije povsem očarali sodnike.

Sveža živila, svež videz: naši zmagovalni hladilniki z zamrzovalnikom.

Aparat ne zagotavlja le svežine, ampak je v vsaki kuhinji tudi prava paša za oči. Hladilnik z zamrzovalnikom je bil prejemnik nagrade Red Dot leta 2013.

Tradicija odličnosti.

Zamrzovalnik 450 GFS, izdelan v podjetju Bosch hišni aparati, je nagrado iF Product Design Award prejel že daljnega leta 1960.

* Bosch je številka 1 v Evropi v kategoriji aparatov za pripravo hrane. Vir: Euromonitor International Limited, izdaja Consumer Appliances 2022, obseg prodaje enot BSH Hausgeräte GmbH v letu 2021.

**?Bosch je številka 1 na svetu v kategoriji pomivalnih strojev. Vir: Euromonitor International Limited, kolicina prodaje, 2021

MyBosch

Brezplačno se registrirajte in si zagotovite številne ugodnosti.

Servis

Izjemna pomoč strankam – pred in po nakupu.

01 583 07 00

Svetovanje

Za informacije in nasvete v zvezi z nakupom in uporabo hišnih aparatov smo, od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro, dosegljivi na brezplačni telefonski številki.

080 1691

Prodajna mesta

Poiščite prodajno mesto v vaši bližini.