Storitve popravil velikih in malih gospodinjskih aparatov

Boscheve storitve popravila gospodinjskih aparatov

Za vse vrste večjih gospodinjskih aparatov Bosch, kot so pomivalni stroji, pralni stroji, pečice itd., bodo vaš dom obiskali usposobljeni Bosch servisni inženirji. Za potrošniške in kuhinjske izdelke nudimo popravila s strani naših Bosch strokovnjakov v naših delavnicah.

Rezervirajte si obisk Bosch serviserja preko spletnega obrazca.

Priročna spletna rezervacija obiska enega od naših strokovnih serviserjev, ki je na voljo 24 ur na dan, je prilagodljiv in zanesljiv način za hitro rešitev raznovrstnih tehničnih težav. Storitev za rezervacije vam omogoča, da natančno opišete težave, s katerimi se soočate pri vašem aparatu, ter izberete datum in uro obiska serviserja, ki vam popolnoma ustreza. Mimogrede, rezervacija servisnih storitev enega od naših strokovnih serviserjev postane še lažja, če se registrirate preko MyBosch.

Spletna rezervacija servisa

Z veseljem vam bomo pomagali tudi v živo.

Stopiti v stik z Bosch strokovnjaki je enostavno: naši strokovni serviserji so prek telefona na voljo 7 dni v tednu in 24 ur na dan.

01 583 07 00

Popravila velikih gospodinjskih aparatov

Za vse vrste večjih gospodinjskih aparatov, kot so pomivalni stroji, pralni stroji, pečice, kuhalne plošče, hladilniki ali zamrzovalniki, bodo usposobljeni pooblaščeni Bosch serviserji prišli neposredno na vaš dom, da analizirajo morebitne poškodbe in odpravijo vse napake na kraju samem.

Popravila večjih gospodinjskih aparatov

Popravila malih gospodinjskih aparatov

Za Bosch male gospodinjske izdelke, kot so sesalniki, likalniki ali kuhinjski roboti MUM, opekači, grelniki vode, stoječi mešalniki, ročni mešalniki itd. nudimo popravila s strani naših pooblaščenih serviserjev.

Popravila potrošniških izdelkov

Ali je potrebno poslati v popravilo ali lahko težave rešim sam?

Ali je potrebno poslati v popravilo ali lahko težave rešim sam?

Vedno je priporočljivo preveriti spletno samopomoč za prepoznavanje napake in brskanje po pogostih vprašanjih. Številne manjše težave lahko rešite sami, da se izognete naročilu popravila.

Popraviti ali kupiti nov aparat: ali je popravilo smiselno?

Popraviti ali kupiti nov aparat: ali je popravilo smiselno?

Glede na napako ter starost in stanje vašega aparata bo naša servis za hišne aparate Bosch opravil analizo in priporočil, ali je servisno popravilo primerno. Svetovali vam bomo, kaj je najbolje narediti. V večini primerov se priporoča popravilo, kolikor je tehnično in ekonomsko smiselno. Navsezadnje je vaša odločitev o tem, kaj se bo zgodilo z vašim aparatom.

Za popravila, ki zahtevajo obisk serviserja, če popravilo ni možno ali ni priporočljivo v primerih izven garancije, boste ob nakupu novega Bosch gospodinjskega aparata prejeli povračilo stroškov odpoklica. Znotraj garancije bo na voljo rešitev, kot je zamenjava aparata.

Kateri deli se uporabljajo za popravilo?

Kateri deli se uporabljajo za popravilo?

Naša služba za stranke Bosch uporablja samo originalne nadomestne dele – ne kopij ali rabljenih delov. Da bi se pripravili na najboljši način, tehnična ekipa vnaprej analizira vse težave, da zagotovi, da je serviser opremljen z nadomestnimi rezervnimi deli, ki bodo verjetno potrebni za izvedbo popravila.

Koliko bo stalo popravilo?

Koliko bo stalo popravilo?

Če za vaš aparat veljajo dvoletni garancijski pogoji proizvajalca, popravilo ne bo zaračunano. V primeru, da za aparat ne velja garancija proizvajalca, lahko preverite poštene in pregledne cene popravil. Podrobnosti boste dobili z izbiro zadevne kategorije aparata. Naša služba za stranke skrbno spremlja cene popravil, da vam ponudi najboljšo možno vrednost za denar.

Kontaktirajte nas

Na voljo smo vam od ponedeljka do sobote od 7:00 do 20:00, prek telefona ali spletnega obrazca.

01 583 07 00

Pomoč je že na poti

Dogovorite se za obisk serviserja ter datum in uro, ki vam ustrezata.

Servis hišnih aparatov Bosch

Izjemna pomoč strankam – pred in po nakupu.

Povejte vaše mnenje

Na podlagi anketnega vprašalnika želimo ugotoviti vaše zadovoljstvo s servisnimi storitvami Bosch. Sodelovanje v anketi je prostovoljno in anonimno. Izpolnite vprašalnik in delite vaše izkušnje z nami.