Dobrodošli v MyBosch

Ocenite vaš aparat in se potegujte za bogate nagrade!

Povejte nam, kaj so njegove prednosti in tudi slabosti, ter osvojite bogate nagrade.
Natečaj trajata od 1. 3. do 31. 5. 2022.

Ocenite aparat in osvojite nagrado Pravilnik natečaja (PDF)

Registrirajte svoj aparat na strani MyBosch in izkoristite neverjetne prednosti.

Vse za vaš hišni aparat Bosch in še več: registrirajte svoj aparat in izkoristite številne izjemne prednosti. Veselite se lahko daril ob nakupu, podaljšane garancije, izjemnih storitev, najnovejših informacij, nasvetov in še veliko več.

Registrirajte se brezplačno

Zakaj bi hišni aparat Bosch registrirali na portalu MyBosch?

Kupite pomivalni stroj in prejmite do 100 € vračila denarja!

V akcijsko ponudbo: “Vrnemo denar!”, ki je veljala od 16. 4. do 30. 6. 2022 so vključeni izbrani pomivalni stroji Bosch.

Registracija in vložitev zahtevka za vračilo denarja morata biti opravljeni v roku 30 dni od dneva nakupa aparata.

Bosch podarja: 5 brezskrbnih let

Promocija je zaključena

5 let garancije (poleg 2-letne garancije proizvajalca še 3 leta podaljšane garancije). Pogoj za pridobitev podaljšane garancije je poleg nakupa vgradne pečice, vgradne mikrovalovne pečice, vgradnega kavnega avtomata, vgradnega predala, kuhalne plošče ali kuhinjske nape Bosch v času od 16. 4. do 15. 9. 2022 še registracija aparata v portalu MyBosch v roku 60 dni od nakupa aparata. Po opravljeni registraciji v portalu MyBosch je potrebno natisniti garancijski certifikat, ki je skupaj z računom osnova za uveljavljanje podaljšane garancije.

Vrnemo denar!

Promocija je zaključena

V akcijsko ponudbo: “Vrnemo denar!”, ki je veljala od 1. 5. do 31. 10. 2022 so vključeni izbrani XXL hladilniki z zamrzovalnikom Bosch.

Registracija in vložitev zahtevka za vračilo denarja morata biti opravljeni v roku 30 dni od dneva nakupa aparata.

5 let garancije na hladilnike, zamrzovalnike in vinske vitrine

V obdobju od 1. 5. do 31. 10. 2022 vam ob nakupu vgradnega ali prostostoječega hladilnika, zamrzovalnika ali vinske vitrine Bosch ter registraciji aparata v 30 dneh od datuma računa na portalu MyBosch podarimo podaljšano garancijo (poleg 2-letne garancije proizvajalca še 3-letno podaljšano garancijo).

5 let garancije na pomivalne stroje

Promocija je zaključena

5 let garancije (poleg 2-letne garancije proizvajalca še 3 leta podaljšane garancije). Pogoj za pridobitev podaljšane garancije je poleg nakupa kateregakoli pomivalnega stroja Bosch v času od 16. 4. do 15. 9. 2022 še registracija aparata v portalu MyBosch v roku 30 dni od nakupa aparata. Po opravljeni registraciji v portalu MyBosch je potrebno natisniti garancijski certifikat, ki je skupaj z računom osnova za uveljavljanje podaljšane garancije.

Exclusiv. Premium linija. Ustvarjena za več.

Premium pralni in sušilni stroji Bosch Exclusiv so edinstveni že na prvi pogled. Hkrati jih odlikujejo številne inovativne tehnologije in uporabne prednosti, kot so posebni programi, funkcije ter dodatne nastavitve, ki zagotavljajo največje udobje in visoko zmogljivost.

Pogoj za pridobitev podaljšane garancije je poleg nakupa pralnega ali sušilnega stroja Bosch premium linije Exclusiv v času od 16. 1. 2022 do 15. 1. 2023 še registracija aparata in tiskanje certifikata v portalu MyBosch v roku 30 dni od nakupa aparata.

10-letno brezplačno jamstvo na motor TurboSpin

Uživajte v nenehno zmogljivi učinkovitosti delovanja s sesalniki Bosch: v Nemčiji visokozmogljive motorje razvijamo in proizvajamo že več kot 80 let, zato od sesalnikov ne pričakujemo le optimalnih rezultatov, ampak tudi dolgo življenjsko dobo. Zato nudimo 10-letno brezplačno jamstvo na motor*.

* Aparat je potrebno registrirati v 8 tednih od datuma nakupa.

Inverter motor: EcoSilence Drive™

Edinstveni inverter motor EcoSilence Drive™ je napreden motor, ki prinaša maksimalno učinkovitost, varčnost, trajnost ter izjemno tiho delovanje. Za motor EcoSilence Drive™ v pralnih ter pralno-sušilnih strojih Bosch Serie 4, 6, 8 in HomeProfessional nudimo 10-let jamstva.

* Aparat je potrebno registrirati v 8 tednih od datuma nakupa.

10 let jamstva proti prerjavenju notranje kadi pomivalnega stroja

Registrirajte svoj pomivalni stroj in priznali vam bomo 10 let jamstva proti prejavenju notranje kadi pomivalnega stroja.

* Aparat je potrebno registrirati v 8 tednih od datuma nakupa.

MyBosch: desetletna garancija motorja pri sesalnikih Bosch.

Uživajte v desetletni garanciji motorja v sesalnikih Bosch z vrečko in brez vrečke.

V podjetju Bosch motorje oblikujemo z namenom, da bi nekaj spremenili. 65 let izkušenj, ki jim imamo v Nemčiji pri razvoju in proizvodnji motorjev za sesalnike, nas je pripeljalo do najvišje stopnje natančnosti v inženiringu.
In ker od sesalnikov ne pričakujemo le optimalnih rezultatov, ampak tudi dolgotrajno delovanje, zagotavljamo, da bo sesalnik z našo desetletno garancijo na motor skozi leta ohranil visoko učinkovitost. Uživajte v trajni učinkovitosti iz dneva v dan in iz leta v leto – z našo najboljšo tehnologijo motorja Bosch.

Več informacij

Vse o hišnih aparatih, 24 ur na dan.

Na MyBosch boste vse informacije o hišnih aparatih našli na enem mestu - od navodil za uporabo do telefonske številke servisa Bosch.

En naslov za številna vprašanja, nasvete in trike.

Kar najbolje izkoristite vse funkcije vaših hišnih aparatov Bosch: MyBosch vam ponuja uporabne nasvete in trike za vaše aparate.

Servis

Izjemna pomoč strankam – pred in po nakupu.

01 583 07 00

Svetovanje

Za informacije in nasvete v zvezi z nakupom in uporabo hišnih aparatov smo, od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro, dosegljivi na brezplačni telefonski številki.

080 1691

Prodajna mesta

Poiščite prodajno mesto v vaši bližini.

MyBosch

Brezplačno se registrirajte in si zagotovite številne ugodnosti.