Pravno obvestilo Skupine Bosch (Bosch)

(c) Copyright

Vse pravice pridržane. Besedila, slike, grafični elementi, zvok, animacije, videi in njihova postavitev na spletnih straneh Bosch so zaščiteni z avtorskimi in drugimi pravicami. Vsebine teh spletnih strani se ne sme kopirati, objaviti, spremeniti ali omogočiti dostop do nje tretjim osebam v komercialne namene. Nekatere spletne strani Bosch vsebujejo tudi slikovni material, ki je zaščiten z avtorskimi pravicami tretjih oseb.

Pravice iz blagovne znamke in licenčne pravice

Če ni drugače navedeno, so vse blagovne znamke na spletnih straneh Bosch registrirane blagovne znamke. To velja predvsem za oznake, ploščice z imeni, logotipe in simbole podjetja Bosch. Oznake in oblikovni elementi, ki se uporabljajo na naših spletnih straneh, so intelektualna lastnina podjetja BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje.

Intelektualna lastnina na spletnih straneh Bosch, kot so patenti, blagovne znamke in avtorske pravice, je zaščitena. Ta spletna stran ne daje dovoljenja za uporabo intelektualne lastnine Skupine Bosch (Bosch) ali tretjih oseb.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Ta spletna stran je bila izdelana z največjo mero natančnosti. Pravilnosti in točnosti informacij, ki so navedene na strani, kljub temu ne moremo zagotoviti. Za škodo, ki nastane neposredno ali posredno zaradi uporabe te spletne strani, ne prevzemamo nobene odgovornosti, razen če je omenjena škoda posledica naklepa ali hude malomarnosti s strani podjetja Bosch.

Spletno reševanje sporov poteka v skladu z določbami 14. člena, 1. razdelek Uredbe o spletnem reševanju sporov (uredba SRS); Evropska komisija podaja platformo za spletno reševanje sporov, ki je dostopna prek strani http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

MyBosch

Brezplačno se registrirajte in si zagotovite številne ugodnosti.

Servis

Izjemna pomoč strankam – pred in po nakupu.

01 583 07 00

Svetovanje

Za informacije in nasvete v zvezi z nakupom in uporabo hišnih aparatov smo, od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro, dosegljivi na brezplačni telefonski številki.

080 1691

Prodajna mesta

Poiščite prodajno mesto v vaši bližini.