Živi zdravo #LikeABosch

Pomaknite se navzdol

Vsi si želimo živeti zdravo in biti aktivni. A zaradi hitrega tempa sodobnega življenja pogosto pozabimo nase. Zato Bosch nenehno razvija tehnologije, ki vam olajšajo življenje. Naši hišni aparati vam olajšajo pripravo zdravih in uravnoteženih obrokov, bogatih z vitamini ter poskrbijo za higienično čistočo vaše posode, oblačil ter celotnega doma.

Ohranite vitamine s kuhanjem na pari.

Ko gre za ohranjanje vitaminov pri kuhanju, je voda sovražnik. Zato je kuhanje na pari ena od najboljših metod za ohranjanje vitaminov, ki se zlahka uničijo, kot so vitamin C in številni vitamini B. Ker vaša zelenjava in druga živila med kuhanjem na pari ne pridejo v stik z vodo, se ohrani več vitaminov in mineralov. Jedi prav tako ohranijo tudi poln okus saj jim ni treba dodajati maščobe ali olja. Naše parne pečice so prva izbira za ljudi, ki radi jedo zdravo.

Preprečite nastanek škodljivih snovi v ocvrti hrani.

Ustrezna temperatura cvrtja je ključna za pripravo zdravih in okusnih ocvrtih jedi.Kuhalne plošče Bosch s senzorjem praženja PerfectFry nadzirajo in uravnavajo optimalno temperaturo olja za cvrtje različnih jedi. Tako vam pomagamo preprečiti nastanek škodljivih snovi in pri tem zagotoviti odlično hrustljavost. Zato smo razvili kuhalne plošče s sistemom PerfectFry, ki avtomatso nadzira in uravnava optimalno temperaturo za segrevanje olja do ustrezne točke – še preden se lotite cvrenja. Po zaslugi kuhalnih plošč Bosch PerfectFry so lahko ocvrte jedi tudi zdrave.

S pomočjo tehnologije vakuumiranja ohranite živila sveža dlje časa.

Z novim sistemom za vakuumiranje svežih živil dajte vašemu življenjskemu slogu nov zagon. Mešalnik ali palični mešalnik lahko enostavno spremenite v zmogljiv sistem za vakuumiranje. S posodami in vrečkami za vakuumiranje ne boste ohranili le okusa, ampak tudi teksturo in hranila, tako v hrani, ki vam ostane, kot v svežih živilih. Pomagajte zmanjšati količino zavržene hrane, tako da živila ohranite sveža dlje časa s pomočjo rešitev za zdravo življenje, kot so kuhanje z metodo sous vide, okusno mariniranje in nova raven vnaprejšnje priprave obrokov.

Higienska čistoča s pomivalnimi stroji s funkcijo HygienePlus.

Ko ima vaša družina visoke zahteve glede higiene, mora biti vaša posoda več kot le čista. Naši pomivalni stroji Bosch s sistemom HygienePlus povišajo temperaturo izpiranja, s čimer odstranijo ostanke bacilov in bakterij ter poskrbijo za higiensko čiste rezultate. Temeljito higiensko čiščenje, ki poskrbi za zdravje vaše družine in vaš duševni mir.

Higiensko čisto perilo s pralnimi stroji s funkcijo AllergyPlus.

Včasih čisto enostavno ni dovolj čisto. Zato je ohranjanje higiensko čistega perila za nas najvišja prioriteta, zaradi česar smo tudi razvili naše pralne stroje s programom AllergyPlus, ki med ciklom pranja ohranja konstantno temperaturo. Dodaten cikel izpiranja na koncu zagotovi higiensko čistočo perila ter še posebej učinkovito uniči bacile in pršice. Rezultat: higienski rezultati pranja, pri katerem se uniči 99,99 % običajnih bacilov.*

360° čiščenje s sesalniki Unlimited.

Za temeljito čiščenje vašega doma ne potrebujete več različnih sesalnikov. Brezžični sesalnik Unlimited ponuja prilagodljivost in pribor, ki ga potrebujete za čiščenje vseh vrst tal, kot so ploščice, parket in preproge, in drugih površin, kot so mize, omarice, oblazinjeno pohištvo in tudi strop. Sesalnik Unlimited je tudi zelo priročen in učinkovit za sesanje vašega avtomobila. Po zaslugi sistema RotationClean je mogoče filtrirni vložek higiensko očistiti, po zaslugi membrane Pure Air pa je izpušni zrak je čistejši od zraka v prostoru.**

* Pralni stroji Bosch s programom pranja AllergyPlus s temperaturo 40° in 60° izpolnjujejo znanstveno priporočene pogoje za 99,99-% uničenje bacilov Enterococcus Hirae in Pseudomonas Aeruginosa, v skladu s Honisch et al. 2014, "Vpliv trajanja cikla pranja, temperature in formulacije detergentov na higiensko učinkovitost pranja v gospodinjstvu". Študijo izvedla univerza University Rhine-Waal.

**Testirano v skladu s standardom DIN EN 60312-1:2017.

Živi trajnostno #LikeABosch

Po vsem svetu delamo na tako inovativnih in učinkovitih rešitvah in s tem pomagamo prihraniti vodo in energijo ter zmanjšati količino zavržene hrane. Odkrijte, kako Bosch poskrbi za bolj sproščeno in trajnostno življenje.

Preberi več

Poglejte tudi ostale novosti in promocije:

Pomivalni stroji PerfectDry

Pomivalni stroji s popolnimi rezultati sušenja in 20 % manjšo porabo energije.

Več

Kuhinjski roboti MUM5 s tehtnico

Preprosto praktičen! Zahvaljujoč vgrajeni tehtnico lahko vse sestavine tehtate neposredno v posodi aparata.

Več

Priprava smothijev še nikoli ni bila tako enostavna.

Mešalnik VitaPower Serie | 4 že ob pritisku tipke poskbi za mešanje svežih in zamrznjenih sestavin v kremaste smoothieje.

Več

Ustvarjaj s paličnimi mešalniki

Po zaslugi posebej ostrih rezil in zmogljivega motorja je delo s paličnimi mešalniki Bosch opravljeno, kot bi mignil.

Več

MyBosch

Brezplačno se registrirajte in si zagotovite številne ugodnosti.

Servis

Izjemna pomoč strankam – pred in po nakupu.

01 583 07 00

Svetovanje

Za informacije in nasvete v zvezi z nakupom in uporabo hišnih aparatov smo, od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro, dosegljivi na brezplačni telefonski številki.

080 1691

Prodajna mesta

Poiščite prodajno mesto v vaši bližini.