Promocije in novosti

Izberite željeno katerijo:

Veliki aparati

Mali aparati

Brezplačna garancija

Veliki gospodinjski aparati

Ohrani svežino #LikeABosch

Promocija XXL hladilnikov

Ob nakupu akcijskih Bosch XXL hladilnikov z zamrzovalnikom v času od 1. 5. do 31. 10. 2022 Bosch potrošniku vrne od 70 € do 90 € kupnine.

V obdobju od 1. 5. do 31. 10. 2022 vam ob nakupu in registraciji vgradnega ali prostostoječega hladilnika, zamrzovalnika ali vinske vitrine Bosch podarimo 5-letno garancijo.

Več o promociji

Kupite pomivalni stroj in prejmite do 100 € vračila denarja!

Vsi, ki ste v obdobju od 16. 4. do 30. 6. 2022 kupili enega izmed izbranih pomivalnih strojev Bosch, lahko še najkasneje do 30. 7. 2022 aparat registrirate in izpolnite obrazec za vračilo denarja ter prejmete vračilo denarja.

Več o promociji

Živi trajnostno #LikeABosch

Bosch podpira Evropsko Amazonko.

Z nakupom pomivalnega stroja Bosch ali pralnega stroja Bosch i-DOS v obdobju od 1. 4. 2022 do 31. 3 2023, boste prispevali k zaščiti največjega rečnega biosfernega rezervata v Evropi – Evropske Amazonke.

Več

Povejte svoje mnenje, ocenite vaš aparat in se potegujte za bogate nagrade!

V nagradnem natečaju bo komisija izmed vseh oddanih ocen aparatov izbrala 3 ocene, ki bodo nagrajene.

Natečaj traja od 1. 3. do 31. 5. 2022.

Ocenite aparat

Mali gospodinjski aparati

Za najlepša jutra.

Ob nakupu in registraciji izbranih popolnoma avtomatskih kavnih aparatov prejmete darilni set "Za najlepša jutra"

Promocija traja od 1. 12. 2021 do 31. 3. 2022.

Več o promociji

Sesalniki Bosch ProAnimal in Mr.Pet poskrbijo za čist dom in srečne kosmatince.

Ob nakupu in registraciji izbranih sesalnikov ProAnimal prejmete darilne bone Mr.Pet v vrednosti 30 €.

Promocija traja od 1. 10. 2021 do 31. 12. 2022.

Več o promociji

Bosch mešalniki in izdelki Malinca za zdrav življenski slog

Ob nakupu in registraciji izbranih mešalnikov Bosch prejmete darilno kartico Malinca v vrednosti 20 €. Akcija velja od 15. 9. 2021 do 31. 12. 2022.

Več o promociji

#mojbosch genij

Pokaži znanje in osvoji nagrado!

Vstopi v svet znanja, pokaži svoje kuharske veščine in postani #mojBosch genij. V zabavnem kvizu spoznaj pomen lokalne in samopridelane hrane, problem zavržene hrane in učinkovitost lastno pripravljene hrane.

Na kviz

#začebele

Ker je blagovna znamka Bosch zavezana družbeno-odgovornemu ravnanju, skrbimo, da so naši izdelki okolju prijazni in varčni z energijo.

V donacijski kampanji #začebele s prodajo malih gospodinjskih aparatov za pripravo hrane Bosch, narejenih v Sloveniji, zbiramo sredstva za postavitev enega čebelnjaka na leto, s čimer prispevamo k novemu domu za več kot 200.000 čebel.

Več o projektu

Brezplačna garancija

5 let garancije na vse pomivalne stroje Bosch

5 let garancije (poleg 2-letne garancije proizvajalca še 3 leta podaljšane garancije). Pogoj za pridobitev podaljšane garancije je poleg nakupa kateregakoli pomivalnega stroja Bosch v času od 16. 4. do 15. 9. 2022 še registracija aparata v portalu MyBosch v roku 30 dni od nakupa aparata. Po opravljeni registraciji v portalu MyBosch je potrebno natisniti garancijski certifikat, ki je skupaj z računom osnova za uveljavljanje podaljšane garancije.

Registracija aparata in tiskanje certifikata

Bosch podarja: 5 brezskrbnih let

5 let garancije (poleg 2-letne garancije proizvajalca še 3 leta podaljšane garancije). Pogoj za pridobitev podaljšane garancije je poleg nakupa vgradne pečice, vgradne mikrovalovne pečice, vgradnega kavnega avtomata, vgradnega predala, kuhalne plošče ali kuhinjske nape Bosch v času od 16. 4. do 15. 9. 2022 še registracija aparata v portalu MyBosch v roku 60 dni od nakupa aparata. Po opravljeni registraciji v portalu MyBosch je potrebno natisniti garancijski certifikat, ki je skupaj z računom osnova za uveljavljanje podaljšane garancije.

Registracija aparata in tiskanje certifikata

5 let garancije na vse hladilnike, zamrzovalnike in vinske vitrine

5 let garancije (poleg 2-letne garancije proizvajalca še 3 leta podaljšane garancije). Pogoj za pridobitev podaljšane garancije je poleg nakupa kateregakoli hladilnika, zamrzovalnika ali vinske vitrine Bosch v času od 1. 5. do 31. 10. 2022 še registracija aparata v portalu MyBosch v roku 30 dni od nakupa aparata. Po opravljeni registraciji v portalu MyBosch je potrebno natisniti garancijski certifikat, ki je skupaj z računom osnova za uveljavljanje podaljšane garancije.

Registracija aparata

Exclusiv. Premium linija. Ustvarjena za več.

Premium pralni in sušilni stroji Bosch Exclusiv so edinstveni že na prvi pogled. Hkrati jih odlikujejo številne inovativne tehnologije in uporabne prednosti, kot so posebni programi, funkcije ter dodatne nastavitve, ki zagotavljajo največje udobje in visoko zmogljivost.

Pogoj za pridobitev podaljšane garancije je poleg nakupa pralnega ali sušilnega stroja Bosch premium linije Exclusiv v času od 16. 1. 2022 do 15. 1. 2023 še registracija aparata in tiskanje certifikata v portalu MyBosch v roku 30 dni od nakupa aparata.

Več o promociji

Inverter motor: EcoSilence Drive™

Edinstveni inverter motor EcoSilence Drive™ je napreden motor, ki prinaša maksimalno učinkovitost, varčnost, trajnost ter izjemno tiho delovanje. Za motor EcoSilence Drive™ v pralnih ter pralno-sušilnih strojih Bosch Serie 4, 6, 8 in HomeProfessional nudimo 10-let jamstva.

* Aparat je potrebno registrirati v 8 tednih od datuma nakupa.

Registracija jamstva in tiskanje certifikata

10 let jamstva proti prerjavenju notranje kadi pomivalnega stroja

Registrirajte svoj pomivalni stroj in priznali vam bomo 10 let jamstva proti prejavenju notranje kadi pomivalnega stroja.

* Aparat je potrebno registrirati v 8 tednih od datuma nakupa.

Registracija jamstva in tiskanje certifikata

Uživajte v desetletni garanciji motorja v sesalnikih Bosch z vrečko in brez vrečke.

V podjetju Bosch motorje oblikujemo z namenom, da bi nekaj spremenili. 65 let izkušenj pri razvoju in proizvodnji motorjev za sesalnike v Nemčiji nas je pripeljalo do najvišje stopnje natančnosti v inženiringu.

In ker od sesalnikov ne pričakujemo le optimalnih rezultatov, ampak tudi dolgotrajno delovanje, zagotavljamo, da bo sesalnik z našo desetletno garancijo na motor skozi leta ohranil visoko učinkovitost. Uživajte v trajni učinkovitosti iz dneva v dan in iz leta v leto – z našo najboljšo tehnologijo motorja Bosch.

Več

10-letno brezplačno jamstvo na motor TurboSpin

Uživajte v nenehno zmogljivi učinkovitosti delovanja s sesalniki Bosch: v Nemčiji visokozmogljive motorje razvijamo in proizvajamo že več kot 80 let, zato od sesalnikov ne pričakujemo le optimalnih rezultatov, ampak tudi dolgo življenjsko dobo. Zato nudimo 10-letno brezplačno jamstvo na motor*.

* Aparat je potrebno registrirati v 8 tednih od datuma nakupa.

Registracija jamstva in tiskanje certifikata