Doživite Bosch

Dobrodošli v svetu, kjer je vse lažje

Naš cilj je, da vam olajšamo življenje - pomagamo vam doseči popolne rezultate in poskrbeti, da prihranite svoj čas za pomembnejše stvari. Izkusite vse, kar ponuja Bosch!

Hiter pregled vseh kategorij

Naj gre za selitev v vaš prvi dom ali vzgajanje vnukov, boste gotovo našli članke, ki vas bodo navdušili in vam dali navdih. Pomaknite se navzdol in odkrijte naše številne kategorije.

Vrhunski nasveti za popolne rezultate

Tu boste našli izjemne nasvete o številnih tematikah; pripravi hrane, organizaciji vašega gospodinjstva in povezavi z vašimi hišnini aparati Bosch.

Na nasvete

Zgodovina

Hišni aparati Bosch že mnoga desetletja skrbijo za nekoliko lažje vsakdanje življenje Poskrbijo, da so naša hišna opravila opravljena hitreje, in izboljšajo kakovost našega življenja. Skupaj se vrnimo k začetkom naše zgodbe.

Trajnostna proizvodnja

Odgovorno ravnamo z okoljem, tako da naše hišne aparate proizvajamo s posebno skrbnostjo do virov.

Nagrade za hišne aparate Bosch

Sami menimo, da vam izjemna učinkovitost naših izdelkov pri neodvisnih testih daje dragoceno zagotovilo o našem pristnem, na kakovosti osnovanem pristopu. Za vas to pomeni, da ste lahko sproščeni in prepričani, da ste se z aparati Bosch odločili za pravo izbiro.

Kot profesionalci

Strokovni nasveti, poznavalsko znanje in življenjski triki – ti ekskluzivni članki vam pomagajo izkoristiti vse prednosti vaših hišnih aparatov in vam nudijo uporabne nasvete za vsakdanje življenje. Ste vedeli, da lahko prihranite do 33,5 litrov vode, če namesto ročnega pranja posodo pomivate v pomivalnem stroju?

Na vse nasvete

Skuhajte nekaj novega

Kaj porečete na odlično slivovo pito, zdrave testenine z avokadom ali hrustljavo francosko štruco? Tu boste našli veliko receptov, ob katerih se vam bodo pocedile sline!

Poglejte si vse recepte

Bosch zgodbe

Bosch se na svojem Facebook profilu predstavlja z različnimi vsebinami. Sledite nam in prek enega samega kanala spremljate vse novice, trende in članke. Dobivajte nasvete za vsakdanje življenje in uživajte.

MyBosch

Brezplačno se registrirajte in si zagotovite številne ugodnosti.

Servis

Izjemna pomoč strankam – pred in po nakupu.

01 583 07 00

Svetovanje

Za informacije in nasvete v zvezi z nakupom in uporabo hišnih aparatov smo, od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro, dosegljivi na brezplačni telefonski številki.

080 1691

Prodajna mesta

Poiščite prodajno mesto v vaši bližini.