Bosch in Finish za bleščeče čisto posodo.

Prihranite vodo in zagotovite perfektno čisto posodo s pomivalnimi stroji Bosch in Finish tabletami.

Kupite pomivalni stroj in prejmite do 100 € vračila denarja!

Uporabite pomivalni stroj ter prihranite vodo, energijo in čas.

Vsi, ki ste v obdobju od 16. 4. do 30. 6. 2022 kupili enega izmed izbranih pomivalnih strojev Bosch, lahko še najkasneje do 30. 7. 2022 aparat registrirate in izpolnite obrazec za vračilo denarja ter prejmete vračilo denarja.

Kako do vračila denarja

Kako do vračila denarja

Do vračila kupnine so upravičene fizične osebe, ki izbrani aparat kupijo v Sloveniji. Več podrobnosti o promociji pa najdete tu. Vlogo za vračilo denarja lahko pošljete tudi po pošti, najdete jo tu.

V 3. korakih do

5 let garancije za vse pomivalne stroje Bosch

Akcija velja za pomivalne stroje Bosch kupljene v obdobju od 16. 4. do 15. 9. 2022.

1. Registirajte se v profil MyBosch (1 min)
Če ste že registrirani, lahko ta korak preskočite.

2. Registrirajte svoj nov aparat (1 min)
Za registracijo potrebujete račun in podatke o aparatu, ki jih najdete na aparatu.

3. Po registraciji kliknite povezavo za prenos certifikata in si ga shranite.

Več informacij o brezplačni podaljšani garanciji si oglejte tu.

Uporabite pomivalni stroj ter prihranite vodo, energijo in čas.

Čas je, da prihranite vodo, tako da posodo pomijete povsem avtomatsko. Pomivalni stroji Bosch porabijo le približno 9,5 litrov vode in posodo popolnoma očistijo, saj dosežejo višje temperature kot pri ročnem pomivanju.

Prihranite vodo

Z uporabo pomivalnega stroja prihranite vodo.

Se sprašujete, koliko vode porabi pomivalni stroj? Poglejmo si, koliko vode bi porabili, če bi na roke pomili za en stroj posode, namesto da bi uporabili pomivalni stroj Bosch. Pomivalni stroji Bosch porabijo le približno 9,5 litrov vode na cikel. To pomeni, da bi prihranili do 30,5 litrov* vode v primerjavi s pomivanjem pod tekočo vodo – če to seštejete, na leto prihranite do 8500 litrov** vode.

Prihranite energijo

Z uporabo pomivalnega stroja prihranite energijo.

Pri ročnem pomivanju posode potrebujete povprečno 2,60 kWh energije na cikel, medtem ko vaš pomivalni stroj v enem ciklu porabi le 0,73 kWh*** in tako prihrani 1,87 kWh*** energije. S tem privarčujete denar in ravnate na okolju prijazen način.

Prihranite čas

Prihranite do 210 ur letno.****

Približno 15 minut traja, da posodo zložite v pomivalni stroj in jo ponovno pospravite. Če enako količino pomijete ročno, vam bo vzelo okoli 60 minut. To pomeni do 45 minut časovnega prihranka na cikel pomivanja – kar skupaj znaša 210 ur več prostega časa!

*Na osnovi 9,5 l porabe pomivalnega stroja. Vrednosti se lahko glede na model in blagovno znamko razlikujejo.
** Interna raziskava, ki temelji na primerjavi ročnega in strojnega pomivanja posode. 40 litrov (ročno pomivanje) - 9,5 litrov (pomivanje v stroju), izračun prihranka 8.500 litrov temelji na 280-ih ciklih na leto.
*** Pomivalni stroj Bosch PerfectDry s tehnologijo Zeolith z energijsko porabo 0,73 kw/h v primerjavi s primerljivim pomivalnim strojem Bosch brez tehnologije Zeolith z energijsko porabo 0,92 kw/h, vrednosti na cikel glede na Uredbo EU št 2019/2017.
****Interna raziskava, ki temelji na primerjavi ročnega in strojnega pomivanja posode. 60 min (ročno pomivanje) - 15 min (pomivanje v stroju) = 45 min prihranjenega časa na cikel *280 ciklov na leto (210 ur na leto).