Posebej veliki kombinirani hladilniki z zamrzovalnikom

Ohrani svežino #LikeABosch

Ob nakupu akcijskih Bosch XXL hladilnikov z zamrzovalnikom v času od 1. 5. do 31. 10. 2022 Bosch potrošniku vrne od 70 € do 90 € kupnine.

V obdobju od 1. 5. do 31. 10. 2022 vam ob nakupu in registraciji kateregakoli hladilnika ali zamrzovalnika Bosch podarimo 5-letno garancijo.

Pomaknite se navzdol

Kupite XXL hladilnik z zamrzovalnikom in prejmite od 70 € do 90 € vračila denarja!

Vsi, ki ste v obdobju od 1. 5. do 31. 10. 2022 kupili enega izmed izbranih XXL hladilnikov z zamrzovalnikom, lahko še najkasneje do 30. 11. 2022 aparat registrirate in izpolnite obrazec za vračilo denarja ter prejmete vračilo denarja.

Kako do vračila denarja

Kako do vračila denarja

Do vračila kupnine so upravičene fizične osebe, ki izbrani aparat kupijo v Sloveniji. Več podrobnosti o promociji pa najdete tu. Vlogo za vračilo denarja lahko pošljete tudi po pošti, najdete jo tu.

V 3. korakih do

5 let garancije za vse hladilne in zamrzovalne aparate

Akcija velja za vse vgradne ali prostostoječe hladilnike, zamrzovalnike ali vinske vitrine Bosch od 1. 5. do 31. 10. 2022.

1. Registirajte se v profil MyBosch (1 min)
Če ste že registrirani, lahko ta korak preskočite.

2. Registrirajte svoj nov aparat (1 min)
Za registracijo potrebujete račun in podatke o aparatu, ki jih najdete na aparatu.

3. Po registraciji kliknite povezavo za prenos certifikata in si ga shranite.

Več informacij o brezplačni podaljšani garanciji si oglejte tu.

Velik odprt hladilnik z zamrzovalnikom Bosch, v katerem je polno svežih živil, pekač, velika lubenica in nekaj steklenic.

XXL hladilniki za več svežine

Majhna razlika v centimetrih, a velika razlika v prostornini: po zaslugi le 10 cm širine več v primerjavi s standardnim modelom boste v naše kombinirane hladilnike z zamrzovalnikom zlahka namestili cel pekač, velike kose zelenjave in druge velike predmete.

Pojdi na XXL kombinirane hladilnike z zamrzovalnikom

Podroben pregled na XXL hladilnik z zamrzovalnikom, v katerem je polno svežih živil, pekač, lubenica ter sadje in zelenjava.

Prilagodljivo shranjevanje na enostaven način

Imejte pregled nad živili: po zaslugi sistema Easy Storage lahko vidite vsa vaša živila. Izvlečne police v notranjosti kombiniranega XXL hladilnika z zamrzovalnikom omogočajo popoln dostop do elementov v ozadju. Police iz varnostnega stekla v prostostoječih modelih hladilnikov z zamrzovalnikom je mogoče izvleči, po zaslugi česar je zlaganje oziroma jemanje živil še posebej enostavno – ob tem pa zagotavljajo tudi odličen pregled. Poleg tega so po zaslugi naših predalov VitaFresh vaša sveža živila shranjena varno in dlje časa ohranijo svežino.

Več o sistemu VitaFresh

Odprt velik prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom, nameščen v kotu prostora. Vrata 70-cm zamrzovalnika, napolnjenega s svežimi živili, so odprta pod kotom 90 stopinj.

Popolno prileganje: med steno in hladilnikov ni potreben razmak.

Standardni modeli hladilnikov z zamrzovalnikom na trgu potrebujejo okoli 10 cm razdalje od stene, da se omogoči odpiranje vrat in predalov. Po zaslugi sistema Perfect Fit se lahko prostostoječe hladilnike z zamrzovalnikom Bosch namesti tik ob steno in pohištvo. Širina hladilnika ustreza dimenzijam vgradne niše. Rezultat: 70 cm širok prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom, ki ga lahko namestite v 70 cm široko nišo brez potrebe po dodatnem prostoru.

Odprt velik prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom s francoskimi vrati je nameščen ob kuhinjski omarici. Vrata hladilnika s francoskimi vrati so odprta in hladilnik je napolnjen s svežimi živili.

Naslednja generacija XXL hlajenja: hladilniki s francoskimi vrati.

Novi vrhunski hladilniki s francoskimi vrati ponujajo XXL prostornino in sistem svežine VitaFresh Pro, s katerim lahko več hrane ostane sveže dalj časa. Oblikovno lepo zasnovani in opremljeni z inovativnimi funkcijami v kombinaciji z elegantnim in premišljenim dizajnom. Zahvaljujoč funkciji NoFrost odtaljevanje ni več potrebno.

Na hladilnike s francoskimi vrati

MyBosch

Brezplačno se registrirajte in si zagotovite številne ugodnosti.

Servis

Izjemna pomoč strankam – pred in po nakupu.

01 583 07 00

Svetovanje

Za informacije in nasvete v zvezi z nakupom in uporabo hišnih aparatov smo, od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro, dosegljivi na brezplačni telefonski številki.

080 1691

Prodajna mesta

Poiščite prodajno mesto v vaši bližini.