Hišni aparati Bosch z zeleno tehnologijo Green Technology inside.

Odgovorno ravnanje že s pritiskom na tipko. Hišni aparati Bosch.

Pri proizvodnji vseh Boschevih hišnih aparatov se veliko mero pozornosti posveti virom. Na vseh področjih namreč delujemo na povsem trajnosten način. Vse se prične že pred proizvodnjo in konča šele, ko se embalažni material reciklira. Naše najbolj učinkovite modele boste prepoznal po oznaki »Green Technology inside«. Z njimi lahko odgovornost za okolje prevzamete že med opravljanjem hišnih opravil, s preprostim pritiskom na tipko. Seveda so tudi naši okolju najbolj prijazni hišni aparati kljub temu še vedno brezkompromisno zmogljivi.

Oznaka Green Technology inside pomeni, da nas odlikuje trajnost.

Približno 40 % naših patentnih prijav se nanaša na varovanje okolja in previdno uporabo virov. Danes so naši hišni aparati med najbolj učinkovitimi in varčnimi na svetu. Prijazno do okolja in vaše denarnice.

Nismo polovičarski. Razen ko gre za varčevanje z vodo.

Ste kdaj poskusili prepoloviti porabo vode? Mi smo. Od leta 1990 smo porabo vode naših aparatov uspeli zmanjšati za več kot polovico.

Pametno pakiranje, učinkovit prevoz.

Z viri varčujemo tudi pri prevozu. Naše pomivalne stroje na primer pakiramo tako učinkovito, da lahko zdaj prevažamo še več proizvodov hkrati. S tem ne zmanjšamo le količine embalažnega materiala, ampak prihranimo tudi na gorivu in posledično omejimo izpuste CO2.

Za nas odpadki niso le smeti.

Zbiranje in ločevanje odpadkov pri proizvodnji je v naših tovarnah ustaljena praksa. Zdaj recikliramo kar 92 %.

Nasveti glede energije

Odkrijte nekaj preprostih načinov za varovanje okolja.

Trajnost se prične že ob nakupu aparata.

Ob nakupu pomivalnega stroja izberite tistega z najmanjšo možno porabo vode. Modeli, ki porabijo 8-10 litrov vode na cikel pranja, predstavljajo dobro povprečje.

Polovična količina, dvakrat več zabave.

Program, kot je »Half Load« za polovično količino, je idealen, če morate pomiti le nekaj posod. Na ta način prihranite tako denar kot energijo.

MyBosch

Brezplačno se registrirajte in si zagotovite številne ugodnosti.

Servis

Izjemna pomoč strankam – pred in po nakupu.

01 583 07 00

Svetovanje

Za informacije in nasvete v zvezi z nakupom in uporabo hišnih aparatov smo, od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro, dosegljivi na brezplačni telefonski številki.

080 1691

Prodajna mesta

Poiščite prodajno mesto v vaši bližini.